Şiddetli yağış İstanbul trafiğini felç etti

Şiddetli yağış İstanbul'u etkisi altına altı. Aniden bastıran dolu yağışları Anadolu Yakasında maddi hasarlara yol açarken, Avrupa Yakası'nda da vatandaşlara zor anlar yaşattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul'da sabah saatlerde başlayan yağış, etkisini ilerleyen saatlerde arttırdı. Saat 17.00 civarında aniden başlayan dolu yağışı ile birlikte İstanbullulların trafik çilesi de başlamış oldu. Hava koşulları hayatı olumsuz etkilerken, Avrupa Yakası'ndaki şiddetli yağışta göz gözü görmedi. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre şiddetli yağış saat 19:00'a kadar devam edecek.

Meteoroloji günlerdir cuma gününden itibaren şiddetli yağış uyarısında bulunuyordu.

Öğleden sonra başlayan yağmur, etkisini artırdı. Sağanak şeklinde yağan yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri meydana geldi, trafikte yoğunluk oluştu.

Dolu yağışı maddi hasara neden oldu

Öğle saatlerinde Anadolu yakasında görülen dolu yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Dolu taneleri bazı semtlerde maddi hasara neden oldu. Dolu yağışı Avrupa Yakası'nda da saat 17.00 civarında etkisini gösterdi.

 

Şuanda Anadolu – Avrupa geçişinde, Birinci Köprü Çamlıca’dan itibaren, İkinci Köprü ise Elmalı’dan itibaren yoğunluk yaşanıyor.

Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde ise; Birinci Köprü Topkapı’dan itibaren, İkinci Köprü İSTOÇ’tan itibaren yoğun.