Sign İstanbul, 17 bin ziyaretçi bekliyor

Açıkhava Reklamcılığı Fuarı 25-28 Kasım 2010 tarihleri arasında kapılarını açacak, 30 ülkeden 400'ün üzerinde firma katılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 12. kez düzenlenecek olan Açıkhava Reklamcılığı Fuarı Sign İstanbul, bu yıl 30 ülkeden 400'ün üzerinde katılımcı firma ve 17 bin ziyaretçi ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İFO) tarafından yapılan açıklamada, Sign İstanbul'un 25-28 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleneceği kaydedildi.

İFO Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Aytemur, Sign İstanbul 2010'da, Sign teknolojisi, dijital teknoloji, serigrafi teknolojisi ve görsel iletişim alanlarında yeni ürün, teknoloji ve çözümlerin sergileneceğini; sektörü doğrudan ilgilendiren workshoplar, toplantılar düzenleneceğini ve 'Geçmişten Bugüne Tabelacılık' Sergisinin kurulacağını belirtti.

Açıkhava Reklamcıları Derneği'nin (ARED) fuar çerçevesinde açıkhava reklam sektörünün tarihi olan ilk tabelalar ve üretim ekipmanlarını bir araya getirerek bir "Tabela Müzesi" oluşturmaya hazırlandığı dile getirilen açıklamada, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından toplanacak ürünler, ilk tabelaların üretiminde kullanılmış fırça, tabela askısı, spatula, altın varak ve benzeri malzeme ile ekipmanların sergileneceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir