Sokağa çıkma yasağı protestosunda 1 yaralı

Adana'da, Güneydoğu'daki bazı ilçelerde devam eden sokağa çıkma yasağı protestolarında çevik kuvvet ekiplerine tabanca ile ateş ettiği iddia edilen 18 yaşındaki Şiyar Sav, polis tarafından karnından vuruldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Adana'da, Güneydoğu'daki bazı ilçelerde devam eden sokağa çıkma yasağı protestolarında çevik kuvvet ekiplerine tabanca ile ateş ettiği iddia edilen 18 yaşındaki Şiyar Sav, polis tarafından karnından vuruldu. Yaralanan genç, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, saat 19.00 sıralarında, Merkez Seyhan ilçesi Küçük Dikili Mahallesi'nde meydana geldi. Bir grup, Güneydoğu'daki bazı ilçelerde devam eden sokağa çıkma yasağını protesto etmek için toplandı. Yolu lastik yakarak kapatan grup üzerine bölgeye çevik kuvvet polisleri gönderildi. Grubun dağılmasını isteyen polis ekiplerine iddiaya göre tabanca ile ateş edildi. Polis ekipleri de tabanca ile ateş eden kişiyi karnından vurup yaraladı. Ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının Şiyar Sav olduğu belirlendi. Sav, hastanede tedaviye alınırken, polis, olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir