Son dakika: CHP'de 3 isme kesin ihraç istemi
Son dakika haberine göre CHP yönetimi, Manavgat Belediyesi'nde yolsuzluk operasyonunda adı geçen Engin Tüter, Cengiz Coşar ve Hüseyin Cem Gül'ü kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Manavgat'taki rüşvet görüntüleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Deniz Yücel, ihraç istemiyle ilgili şunları söyledi:
“Bugünkü MYK toplantımızda, Manavgat’ta yaşanan süreçle ilgili olarak, bu rüşvet kumpasının baş aktörü olan Engin Tüter, Cengiz Coşar ve Hüseyin Cem Gül kesin ihraç istemiyle disipline sevkine karar verilmiş; Soruşturmanın selameti açısından, belediye meclis grubundan 7 kişinin gözaltına alınması, bu meclis üyesi listelerinin oluşturulmasında dahli olmaları nedeniyle Belediye Başkanımız Niyazi Nefi Kara ve önceki Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’in üyelikleri askıya alınmıştır.”