Sunexpress dış hat seferlerini artıracak

Havayolu şirketi, kış sezonunda tarifeli dış hat seferlerini haftada 400 uçuşa çıkaracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'in kış sezonunda tarifeli dış hat seferleri yüzde 75 artırılarak, haftada 400 uçuşa çıkacak.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, SunExpress, 31 Ekim 2010 ile 26 Mart 2011 arasında geçerli kış tarifesi kapsamındaki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarını, bir önceki kış sezonuna kıyasla yüzde 75 artıracak. Buna göre SunExpress, Türkiye'deki üç merkezi İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya ile Avrupa arasında düzenlediği seferlere, Anadolu kentlerinden Almanya'ya gerçekleştireceği direkt uçuşları da ekleyecek. Şirketin 2010-2011 kış tarifesindeki tarifeli ve aktarmasız dış hat uçuşlarının sayısı haftada 400'ü bulacak.

SunExpress kış tarifesi kapsamında Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun ve Trabzon ile Almanya'nın Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri arasında direkt uçuşlar düzenleyecek. Başkent Ankara'nın yanı sıra Elazığ'ı da uçuş ağına ekleyecek olan SunExpress; İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya çıkışlı mevcut dış hat seferlerinde ise frekans artışına gidecek.

Bu arada, SunExpress, kış tarifesi kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen ile Frankfurt arasındaki seferlerinin sayısını günde 2'ye, haftada ise karşılıklı olarak 14'e çıkaracak.

İstanbul–Frankfurt hattına sabah, Frankfurt–İstanbul hattına akşam eklenen seferlerle günübirlik iş seyahatleri daha kolay yapılabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir