Superonline'dan New York tatili hediyeli kampanya

Şirket, "Kaybedecek Zaman Yok" kampanyasına başvuranlardan bir talihli ile beraberindeki bir kişiyi New York'a tatile gönderecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Superonline, internet tutkunları için hazırladığı "Kaybedecek Zaman Yok" kampanyasına başvuranlardan bir talihli ile beraberindeki bir kişiyi New York'a 6 günlük tatile gönderecek.

Superonline'dan yapılan açıklamada, "kaybedecekzamanyok.com" üzerinden kampanyaya başvuran herkesin abone olsun ya da olmasın bir çekiliş hakkı elde edeceği belirtildi.

Kampanya çerçevesinde aylık 29, 39, 49 liralık paketlerden herhangi birini satın alan yeni Superonline Fiber İnternet abonelerinin ayrıca bir çekiliş hakkı daha kazanacağı dile getirilen açıklamada, 59 ve 69 liralık paketlerden birini tercih eden yeni abonelerin iki, 89 ve 99 liralık paketleri kullanmak isteyen yeni abonelerin üç, 199 liralık paketi satın alan abonelerin ise altı çekiliş hakkına sahip olacaği kaydedildi.

Superonline Pazarlama ve İletişim Müdürü Birim Esener Karakaş, konuya ilişkin değerlendirmesinde, New York'ta tatil fırsatı sunan bir kampanya düzenlediklerini belirterek, şunları ifade etti:

"Bir insan, hayatının büyük bir bölümünü yani yaklaşık 119 bin 28 saatini internette geçiriyor. Bu sürenin neredeyse yarısını bilgisayar başında bir şeylerin yüklenmesini bekleyerek harcıyor. Bu da, düşük bağlantı hızı nedeniyle ömrünün yaklaşık 53 bin 200 saatini boşa geçirdiği anlamına geliyor. 'Oysa Superonline Fiber İnternet hızıyla tanışan kullanıcılar, zamanlarını çok daha iyi değerlendirebilir, hatta hayalini kurdukları o muhteşem New York tatiline giderek mutlu olabilir' dedik ve 'Kaybedecek Zaman Yok' kampanyamızı başlattık."

15 Kasım 2010 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgiye "www.kaybedecekzamanyok.com" adresinden ulaşılabileceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir