Taksim Meydanında geceyarısı satışa çıkıyor

Oyunseverler tarafından 12 yıldır beklenen Diablo 3 tüm dünya ile aynı anda geceyarısı Taksim Meydanında satışa çıkacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

İSTANBUL - Blizzard'ın dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan oyunu Diablo 3 pazartesiyi salıya bağlayan gece Taksim Meydanında  satışa sunulacak. Milyonlarca oyun severin 12 yıldır beklediği  oyun, 14 Mayıs 2012 gecesi saat 12’de Taksim Meydanında Aral İthalat tarafından organize edilecek "Gece Yarısı Satışı" ile meraklılarına sunulacak.

Taksim meydanında normal Diablo 3 versiyonunun yanında bir de özel Diablo III Collectors serisi de satışa sunularak oyun severlere sürpriz yapılacak. Diablo 3, 110 liradan satışa sunulurken, oyunun hazırlanışını anlatan DVD, karakter çizimleri içeren kitapçık, Soul Stone şeklinde USB bellek ve Diablo figürü içeren Koleksiyoner versiyonu 240 TL’den satışa sunulacak.


Blizzard’ın Türkiye dağıtıcısı Aral İthalat’ın organize ettiği satış aktivitesinde Canlı Müzik Dinletisi, Bilgi Yarışması, Kostüm Gösterisi, Ses Benzetme Yarışması ve Oyun Sohbeti gerçekleştirilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir