Tankerde yangın çıktı, TEM kilitlendi!

İzmit TEM yolunda TIR'ın çarptığı LPG yüklü tankerde yangın çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TEM yolunun İzmit Bekirdağ Rampası'nda, TIR'ın çarptığı LPG yüklü tankerde yangın çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yangını söndürmek için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kaza nedeniyle TEM'in iki yönü de trafiğe kapatıldı, uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, saat 12.45 sıralarında TEM'in İzmit kesimindeki Bekirdere Rampası'nda, İstanbul yönünde meydana geldi. Yusuf Kafkas yönetimindeki, cam kavanoz yüklü 42 YK 610 plakalı TIR, önündeki Fatih Adıgüzel yönetimindeki 34 UR 4688 plakalı LPG yüklü tankere çarptı. Çarpışmanın ardından tankerde önce yakıt sızıntısı meydana geldi, ardından da yangın çıktı. Yaralanmayan sürücüler canlarını kurtarmak için uzaklaşırken, alevler bir anda büyüdü. 

TEM'de ulaşım her iki yönde de trafiğe kapanırken, ihbar üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri kaza yerine geldi. Ekipler köpük sıkarak alevlere müdahale ederken, polisler de her 2 yönde kaza yerine 150 metre ileriden güvenlik şeridi çekti. Uzun araç kuyrukları oluşurken, alevlerin söndürülmesinin ardından araçların çekileceği bildirildi.

Ankara yönü ulaşıma açıldı

TEM Otoyolu'nun Bekirdere rampasında bir TIR'ın çarpması sonucu LPG yüklü tankerin alev almasıyla 13.00'ten bu yana ulaşıma kapanan Ankara istikameti, saat 13.40 itibariyle ulaşıma açıldı.