Taraf Gazetecilik, İMKB'de işlem görmeye başladı

Arslan, Taraf'ın borsaya giren en genç kuruluşlardan biri olduğuna değinerek, hisse alan yatırımcıların Taraf'a katkıda bulunmasının yanı sıra, Taraf'ın da yatırımcılara katkıda bulunacağını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş, İMKB'de işlem görmeye başladı.

İMKB Başkanı İbrahim Turhan, Taraf Gazetecilik'in 2012 yılında hisseleri borsada işlem açılacak üçüncü şirket olduğunu hatırlatarak, ''Son derece başarılı bir halka arz olduğunu ben memnuniyetle gözlemliyorum. Bu halka arzın sonunda 6 milyon 880 bin liralık bir hasılat elde edildi. Taraf Gazetecilik'in de yüzde 16,67'si böylelikle halka açılmış oldu'' dedi.

Turhan, Taraf Gazetecilik'in halka arz tutarının 1 milyon 600 milyon liralık nominal sermaye artırımı şeklinde gerçekleştirildiğini, halka arzın 4 lira 30 kuruştan halka arzın açıldığını, şu anda şirketin toplam piyasa değerinin 41 milyon 280 bin lira olduğunu söyledi.

Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arslan da, Taraf'ın borsaya giren en genç kuruluşlardan biri olduğuna değinerek, hisse alan yatırımcıların Taraf'a katkıda bulunmasının yanı sıra, Taraf'ın da yatırımcılara katkıda bulunacağını belirtti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir