Tarım Kredi kadrosuna 382 yeni memur katıldı

Memur adayları, üç günlük eğitim programından sonra 1 Eylül itibariyle görevlerine başlayacaklar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinde, Bölge Birlikleri ve birim kooperatiflerde görevlendirilmek üzere 382 aday memur için tanışma ve atama töreni düzenledi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen törende konuşan Genel Müdür Bedrettin Yıldırım, Türkiye'nin sayılı kuruluşlarından biri olan Tarım Kredi Kooperatiflerinde çalışmanın, ilerleyen dönemde yeni memurlar için de övünç kaynağı olacağını kaydetti.

Konuşmasında Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında bilgiler veren ve yirminin üzerinde şirketiyle üreticinin ürünlerinin değerlendirilmesi aşamasında ciddi faaliyetleri bulunduğunu dile getiren Yıldırım, Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin, çiftçilere üretim konusunda en büyük katkıyı sağlayan kuruluşlardan olduğunu söyledi. Birlik olarak üreticilerin kredi başta olmak üzere her türlü tarım girdisi ihtiyacının bir çoğunu karşılayan ve üretime ciddi şekilde destek verdiklerine dikkati çeken Yıldırım, "Sizler de ülkemizdeki tarımsal üretimin ne kadar önemli olduğunu bilmeli, beyninizle, yüreğinizle, her şeyinizle böyle bir üretimin içinde yer almalısınız" dedi.

382 memur adayının bir araya geldiği toplantıda adaylara, görev yapacakları yerleri bildiren resmi yazıları verildi. Memur adayları, üç günlük eğitim programından sonra 1 Eylül 2010 tarihi itibariyle görevlerine başlayacaklar.

Bu konularda ilginizi çekebilir