Tatilciler dönüş yolunda

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde dönüş yolculuğuna başlayanlar, otoyol ve otobüs terminallerinde yoğunluk oluşturdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde dönüş yolculuğuna başlayanlar, otoyol ve otobüs terminallerinde yoğunluk oluşturdu.

TEM Otoyolu'nun Sakarya geçişi İstanbul istikametinde yoğun ama akıcı bir trafik görülüyor. Otoyolun İstanbul yönü Akyazı, Arifiye ve Sapanca mevkilerinde zaman zaman yoğunluk oluşuyor. Ankara istikametinde ise trafik sıkıntısız bir şekilde ilerliyor. D-100 Karayolu'nda da herhangi bir aksaklık yaşanmıyor. 

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve karayolları ekipleri de yollardaki kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

3-481.jpg

Otobüs terminallerinde yoğunluk oluştu

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönen vatandaşları taşıyan otobüsler, Büyük İstanbul Otogarı girişinde kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Seyahat acentelerinin vatandaşların mağdur olmasını önleme amacıyla koyduğu ek seferler de otogar trafiğini etkiledi.

Yolcular otobüslerden inip yürüdü

Sabah saatlerinde araç girişi turnikelerinde başlayan kuyruklar nedeniyle bazı vatandaşlar otobüslerden valizleriyle inerek otogara kadar yürüdü.

                

Ankara'da dönüş yoğunluğu

Bugün sona eren 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinden dönenler, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nde (AŞTİ) yoğunluk oluşturdu.

Özellikle İstanbul ve Ankara ile yakın illerden gelen ziyaretçiler, turizm merkezlerinde trafik yoğunluğuna neden oldu.