TAV Havalimanları 'eğitim merkezi' oldu

ACI, TAV Havalimanları ile "küresel eğitim merkezi" anlaşması imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI), TAV Havalimanları ile "küresel eğitim merkezi" anlaşması imzaladı.

TAV Havalimanları'ndan yapılan yazılı açıklamada, dünya genelinde bin 600'ün üzerinde havalimanının üyesi olduğu ACI'nın, imzalanan sözleşme kapsamında TAV Havalimanlar'nın eğitim kurumu TAV Akademi işbirliği ile havacılık profesyonellerinin eğitimi için çalışacağı belirtildi.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, konuya ilişkin değerlendirmesinde, stratejik konumuyla İstanbul'un havacılık alanında da küresel bir merkez haline gelmesi yolunda önemli bir adım attıklarını belirtti.

Şener, ana stratejilerinden birinin 2006'daki kuruluşundan bugüne kadar 30 binden fazla çalışanına eğitim veren TAV Akademi aracılığıyla bulundukları ülkelerdeki insan sermayesine yatırım yapmak olduğunu kaydetti.

ACI Genel Direktörü Angela Gittens de, "Gelişim projelerini Türkiye sınırlarının ötesine taşıyan TAV Grubu, bu yeni merkez aracılığıyla performans standartlarımızın küreselleşmesini desteklemeye devam edecektir. Havacılık sektöründe sürdürülebilir bir geleceği inşa edebilmenin temeli insan sermayesini geliştirmeye kendini adamaktır" ifadesini kullandı.

Airport Otel'in yanında yer alan ve kent merkezine yakınlığı nedeniyle ulaşım kolaylığı bulunan ACI/TAV Eğitim Merkezi, 100 kişiden fazla katılıma olanak sağlayan 4 konferans salonu ve 7 ayrı eğitim odası ile gelişmiş bir eğitim tesisine sahip.

Bu konularda ilginizi çekebilir