TAV Passport Kart satışa sunuldu

Passport Kart, TAV Havalimanları tarafından işletilen tüm havalimanlarında CIP olanakları sağlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Atatürk Havalimanı başta olmak üzere TAV Havalimanları tarafından işletilen tüm havalimanlarında CIP olanakları sağlayan TAV Passport kart, satışa sunuldu.

TAV'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TAV Passport sahipleri, havalimanlarında ücretsiz otopark ve vale hizmetinden, terminal girişlerinde özel X-Ray'den, anlaşmalı havayollarının business check-in kontuarlarından, dış hatlarda özel pasaport bankolarından, iç hat uçuşlarda özel güvenlik kontrol geçişinden yararlanabiliyor.

TAV Passport "primeclass" loungelarda kişiye özel ağırlama, Duty Free'de özel ödeme kasası ve indirimli alışveriş hizmetlerinin yanı sıra, seyahatlere gidiş ve gelişlerde indirimli transfer ve araç kiralama, havalimanı içerisindeki restoran ve kafelerde indirimler, havalimanında bulunan Airport Hotel'de indirimli konaklama ve toplantı olanağı sağlıyor.

Olanaklar, TAV Passport sahiplerine belli fonksiyonlarda Türkiye'de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa Havalimanı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde, Gürcistan'da Tiflis ve Batum, Tunus'ta Enfidha, Makedonya'da Üsküp ve Ohrid Havalimanları'nda sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir