Teknoloji Fast50 için son başvurular alınıyor

Bu yıl beşincisi düzenlenecek programa yapılan başvuruların değerlendirilmesiyle, en hızlı büyüyen şirketlere çeşitli kategorilerde ödüller verilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Deloitte'un her yıl düzenlediği ve Türkiye'de son 5 yılda "en hızlı büyüyen" teknoloji şirketlerini belirleyen "Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2010 Programı" için son başvurular alınıyor.

Deloitte'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl beşincisi düzenlenecek programa yapılan başvuruların değerlendirilmesiyle, en hızlı büyüyen şirketlere çeşitli kategorilerde ödüller verilecek.

Bugüne kadar programa katılan yenilikçi firmalar arasında yapılan araştırma, katılımcıların Fast50'den sonra, yeni ürün geliştirme, bilinirliğin artması, yurt dışına açılma gibi birçok konuda önemli adımlar attığını gösterdi.

Yeni iş ve yatırım olanaklarının kapısını da açan programa bu yıl Türkiye Bilişim Vakfı, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği, Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sanayicileri Derneği ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı destek veriyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir