Telpa'nın Ortak POS'ta tercihi VeriFone

Telpa, Ortak POS sistemini VeriFone ile hayata geçirerek sektörde bir ilke imza attı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – Samsung cep telefonları Türkiye distribütörü Telpa, Ortak POS sistemini VeriFone ile hayata geçirdi. VeriFone tarafından sunulan Ortak POS uygulaması ile Telpa, müşterilerine kredi kartı ile yapılan ödemelerde kolaylık sağlarken bayi ağını tek bir merkezden yöneterek satışlarını da kontrol edebiliyor.

Projede, VeriFone'un üzerinde 40 banka uygulamasını aynı anda çalıştırılabilen yeni masaüstü POS terminali VX 520'yi tercih eden Telpa, tüketicilerine sisteme dahil bankaların özel kampanyalarını sunabiliyor.

Bu projenin uzun süren titiz bir çalışmanın sonunda uygulamaya konulduğunu belirten Telpa Pazarlama Direktörü Elif Erkun “VeriFone'un en son teknolojideki ürünleri ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda geliştirdiği bu sistem sayesinde bayi ağımızı tek bir merkezden yöneterek hangi bayide ne kadar ürünümüzün hangi banka kartı kullanılarak satıldığını, ne kadar ciro yaratıldığını biliyoruz. Üzerinde 7 banka uygulaması çalışan sistemi sorunsuz bir şekilde kuran VeriFone sayesinde taksit, ödül ve puan uygulamaları sunarak daha geniş bir müşteri kitlesine hitap edebiliyoruz” dedi.

VeriFone Özel Çözümler Satış Grup Müdürü Ayhan Erdoğan projeye ilişkin, “Telpa'nın bu projeyle büyük bir adım attığını ve şirketlerin elektronik ödeme sistemlerini kullanarak neler yapabileceğine güzel bir örnek oluşturduğunu” söyledi.

Türkiye'de 7 banka uygulamasını çalıştırabilen ilk Ortak POS projesi olduğunun altını çizen Erdoğan,  şirketlerin ihtiyaçlarına göre hazırladıkları yazılımları VeriFone marka POS'lar üzerinde uyguladıklarını ve böylece müşterilerinin maksimum fayda sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir