Temsa 'TS 35' ile ABD pazarında boy gösterecek

Amerika pazarı için üretilen 'TS 35' 23 – 27 Şubat'ta Las Vegas'ta düzenlenecek UMAMotorcoach Expo 2010 Fuarı'nda görücüye çıkacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Temsa'nın, "TS 35" model otobüsünü ABD otobüs pazarına sunduğu bildirildi.

Temsa Global tarafından yapılan açıklamada, otobüs ve midibüs alanında "bağımsız üretici" kimliği ile faaliyet gösterilen Temsa markasıyla Amerika pazarında da var olmaya hazırlanıldığı belirtildi.

Temsa markasını Amerika pazarına da taşımak için Temsa Ar-Ge merkezindeki mühendisler tarafından yaklaşık 5 yıldır sürdürülen çalışmalar sonucunda Adana'da üretimi gerçekleştirilen TS 35 model otobüsün Amerika otobüs pazarına sunulduğu dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dünyanın en zor pazarlarından biri olan ABD pazarına hazırlanmak için sürdürdüğümüz bu çalışmalarımızın ilk somut adımını Amerika pazarı için yeni atadığımız distribütörümüz CH Trading ile birlikte, 23 – 27 Şubat 2010 tarihlerinde Las Vegas'ta düzenlenecek UMAMotorcoach Expo 2010 Fuarı'nda atacağız. Fuarda 2 adet TS 35 model otobüsümüz sergilenecek.

Temsa markamız ile dünyanın birçok ülkesine ihracat yaparak bir Türk markasının başarısını günden güne artırmanın ve ihracat yaptığımız ülkeler arasına Amerika'yı da eklemenin gururunu tüm kamuoyu ile paylaşırız."

Bu konularda ilginizi çekebilir