Tepe Nautilus'tan çocuklara sömestr sürprizi

Tepe Nautilus, sömestr tatiline girecek çocuklar için, 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında 7. Mini Kitap Şenliği, “Sanat Atölyeleri” “Cup Cake Süsleme Atölyesi”ve Sirk Atölyesi'nden oluşan bir dizi etkinlik hazırladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tepe Nautilus, sömestr tatilini çocuklar için da eğlenceli hale getirecek. Tepe Nautilus, 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceği “7.Mini Kitap Şenliği”, sanat, mutfak ve eğlence içerikli atölyeleriyle çocuklara eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşatmayı amaçlıyor.

Tepe Nautilus’ta düzenlenecek 7. Mini Kitap Şenliği 24 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında 1. Kat Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Çocukların dünyasına yönelik kitapların yer alacağı fuarda, 23 yayınevinin kitapları Tepe Nautilus’ta tüm gün sergilenecek. 

“Sanat Atölyeleri” küçük misafirlerini bekliyor

Çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla sömestr tatilinde özel atölye çalışmalarına da ev sahipliği yapacak Tepe Nautilus, hafta içi ve hafta sonu çocuklara farklı atölyelerle keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak. Çocukların yaratıcılıklarıyla kendilerini ifade edebilecekleri “Sanat Atölyeleri” sömestr tatili boyunca pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri küçük misafirlerini ağırlayacak. 

Ebeveynlerin de katılabileceği “Cup Cake Süsleme Atölyesi” nde ise çocuklar el becerilerini ünlü şef Rafet İnce ile zenginleştirecek. Atölye, 29 Ocak Çarşamba ve 5 Şubat Çarşamba günleri saat 13.00 - 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik sonrasında hazırlanan Şef görseli ile fotoğraf çektirme şansına sahip olan katılımcılar, cup cake şefi brövesi ile ödüllendirilecek. 

Tepe Nautilus’ta 25-26 Ocak, 1-2 Şubat ve 8-9 Şubat tarihlerinde 13.00-18.00 saatleri arasında ise Sirk Atölyesi gerçekleşecek. Çocuklar hayranlık duydukları, top-tabak çevirme, tahta bacak, diaboga, kontak jongörlük tekniklerini öğrenme imkânı yakalayacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir