Termo Teknik yine lider

Termo Teknik İMMİB tarafından verilen ‘İhracatın Yıldızları Ödülü’ne kendi kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak 5'inci kez sahip oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG)  iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik,  İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından gerçekleştirilen ‘2010 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde “Panel Radyatör” kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak beşinci kez ödüllendirildi.

Termo Teknik Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdürü Emin Kasan, “Ürünlerimizi ağırlıklı olarak Avrupa’ya ve Rusya, Çin, ABD gibi ülkelerin de içinde bulunduğu 50 ülkeye üretimimizin yüzde 80’ini ihraç ediyoruz” dedi.

Kasan, “Çorlu’da 100 bin m2’lik alanda kurulu bulunan dev tesislerimizde Avrupa ve dünya standartlarında her türlü ihtiyaca uygun yüksek kaliteli üretim yapıyoruz. 2011 yılında da gerek iç piyasada, gerekse ihracattaki büyümemizi sürdürerek yeni başarılara imza atacağız ”diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir