Teröristler İpek Yolu'nu havaya uçurdu

PKK'lı teröristler tarafından, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden geçen, uluslararası taşımacılık içinde kullanılan yolda tahrip gücü yüksek bomba patlatıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden geçen uluslararası İpek Yolu'nun, Cizre istikametindeki Yolbilen Mevki'inde, PKK'lıların yola döşediği bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, karayolunda büyük bir çukur oluştu.

45454-orta.jpg

Nusaybin ile Cizre arasında kalan Yolbilen Mahallesi Mevki'nde PKK'lılar İpek Yolu'na üzerindeki menfeze yerleştirdikleri tahrip gücü yüksek bombayı, bugün saat 06.30 sıralarında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmayan saldırıda İpek Yolu'nun Cizre'den Mardin yönüne giden tarafından büyük bir çukur oluşurken, asfalt param parça oldu. Saldırının ardından karayolu güvenlik güçleri tarafından ulaşıma kapatıldı. Karayolu üzerinde olası başka patlayıcılar olup olmadığı frekans karıştırıcı Jammer'li araçlarla didik didik arandı. Aramalarda başka bir patlayıcıya rastlanılmadı. Karayolu daha sonra tek şeritten ulaşıma açıldı.