Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı sona erdi

Toplantıda, muhtelif kurumlarca yürütülen hukuki, idari, ekonomik, diplomatik ve sosyal tedbirlerin uygulanma durum ele alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı'nda, terörle mücadele kapsamında muhtelif kurumlarca yürütülen hukuki, idari, ekonomik, diplomatik ve sosyal tedbirlerin uygulanma durumu bir kez daha gözden geçirildi.

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'nun Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıya ilişkin Başbakanlık Basın Merkezi'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terörle mücadele çerçevesinde dönem içerisinde meydana gelen iç ve dış gelişmeler ile yürütülmekte olan faaliyetlere ilişkin olarak son günlerde meydana gelen gelişmeler de dikkate alınmak suretiyle kapsamlı bir durum değerlendirmesi yapılmış ve önümüzdeki dönemde izlenecek politikalar ve alınacak ilave önlemler görüşülmüştür. Terörle mücadele kapsamında muhtelif kurumlarımızca yürütülen hukuki, idari, ekonomik, diplomatik ve sosyal tedbirlerin uygulanma durumu bir kez daha gözden geçirilmiştir."