TFF'ye yeni sponsor

Sürat Kargo TFF'ye 1 milyon dolara sponsor oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sürat Kargo, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 2 yıl için sponsor oldu.  Yapılan törenle, TFF Başkanı Mahmut Özgener ve Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Sürat Kargo ile yapılan 2 yıllık sponsorluk anlaşmasının bedelinin 1 milyon dolar olduğu bildirildi.

Mahmuz Özgener, bu sözleşmeyle birlikte TFF'nin resmi tedarikçi sayısının 6'ya yükseldiğini, Sürat Kargo'nun TFF'nin yurt işi ve yurt dışı gönderilerini belli bir limitte bedelsiz olarak karşılayacağını söyledi. Özgener, "3 ana sponsor ve 2 resmi tedarikçinin katılımıyla resmi sponsor sayımızı 15'e yükseltik. Ekonomik değer olarak geldiğimiz günden bugüne yaklaşık yüzde 300'e varan bir artış sağladığımızı sevinerek görüyorum" dedi.

Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı ise, 7 yıllık geçmişi olan genç bir firma olduklarını, ifade ederek, " Bursaspor ile başlayan sponsorluk çalışmalarımız, TFF sponsorluğuyla zirveye çıkmış bulunuyor. Çok büyük başarılar imza atan TFF'nin kargo sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir