Thin Lizzy geliyor

Hard rock ve heavy metal müziğin en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen İrlandalı grup Thin Lizzy, 11 Kasım'da Küçükçiftlik Park'ta hayranları ile buluşuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
                                                                       
İSTANBUL - Kurulduğu günden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiği konser serileriyle Türkiye'nin ve dünyanın en önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea'nın, 3. Escape to Music Konserleri, Thin Lizzy ile devam ediyor.

"Whiskey in the Jar"ı yorumlayış biçimi, "Jailbreak", "The Boys Are Back in Town" ve "Bad Reputation" gibi parçalarıyla tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup, çift gitar armonisi kullanan ilk hard rock gruplarından biri olarak kabul ediliyor.

43 yıllık kariyerinde birçok unutulmaz canlı performans sergileyen Thin Lizzy Müzik kanalı VH1'nın "Hard Rock'un En Büyük 100 Sanatçısı" listesinde 51. sırada gösteriliyor.

Van Morrison, Little Feat ve Bob Seger gibi isimlerden ilham alan grup, 11 Kasım Pazar günü muhteşem sahne performansı ile Küçükçiftlik Park'ta müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Müzikseverler; Phil Lynott'ın mirasına duydukları saygıdan ötürü, bundan sonraki albümlerini "Thin Lizzy" adıyla çıkarmayacağını açıklayan efsane grubu, belki de son kez izleme şansı bulacak.