TİKA ve Denizcilik Müsteşarlığı personel alacak

TİKA, 10 teknik yardım uzman yardımcısı, Denizcilik Müsteşarlığı 13 denizcilik uzman yardımcısı alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA) sınavla 10 teknik yardım uzman yardımcısı, Denizcilik Müsteşarlığı ise 13 denizcilik uzman yardımcısı alacak.

Alımlara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığında çalıştırılmak ve teknik yardım uzmanı olarak yetiştirilmek üzere genel idare hizmetler sınıfından, 10 teknik yardım uzman yardımcısı alınacak.

Sınav, Ankara'da 27–28 Kasım 2010 tarihlerinde Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını, 1 Kasım 2010 tarihinden itibaren 12 Kasım 2010 tarihinde mesai saati sonuna kadar TİKA Personel, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına yapacak.

Giriş sınavına çağrılmaya hak kazanan adaylar, 22 Kasım 2010 tarihinden itibaren www.tika.gov.tr internet adresinde ve Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı binası girişine asılacak ilan ile duyurulacak, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Denizcilik uzman yardımcıları KPSS ile alınacak

Denizcilik Müsteşarlığı taşra teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında 7'nci, 8'inci ve 9'uncu dereceli kadrolar için 13 denizcilik uzman yardımcısı alacak.

Sözlü olarak yapılacak giriş sınavının tarihi, Denizcilik Müsteşarlığı tarafından www.denizcilik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Alım, ÖSYM Başkanlığı tarafından 27-28 Haziran 2009 ile 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan KPSS sonuçlarına göre Denizcilik Müsteşarlığı Denizcilik Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ve Denizcilik Uzmanlığı yeterlik sınavı ile denizcilik uzmanlarının çalışma usul ve esasları hakkında yönetmelik hükümlerince, KPSS puan türlerinde ve öğrenim dallarında yapılacak.

Adaylarda, ÖSYM Başkanlığı tarafından 27-28 Haziran 2009 ile 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan KPSS sonucuna göre, istenen öğrenim dalları (Bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar dahil) ve bu dallar için belirlenen puan türünden belirtilen puanı almış olmaları şartı aranacak.

 Sınav başvuru formu, www.denizcilik.gov.tr internet adresinden veya Denizcilik Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığından temin edilebilecek.

Adaylar müracaatlarını, 9 Kasım 2010 tarihinde mesai saati sonuna kadar Denizcilik Müsteşarlığına yapacak.

Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, 23 Kasım 2010 günü www.denizcilik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir