Tıkır tıkır reklam verdi

Hannover Messe Sanayi Fuarı'nda 'tıkır tıkır' temalı reklamlarıyla öne çıkan Makine Tanıtım Grubu'nun fuar için 180 bin euro harcadığı bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HANNOVER - Dünyanın en büyük sanayi fuarı olarak kabul edilen ve 65 ülkeden 6 bin 500 firmanın katıldığı Hannover Messe Sanayi Fuarı'nda, 228 Türk firmasının yanı sıra yaklaşık 200 Alman firması da Türkiye'de ürettikleri ürünlerle boy gösteriyor. Fuara katılan Makine Tanıtım Grubu Başkanı Adnan Dalgakıran," Fuar alanında ve şehrin çeşitli merkezlerinde Makine Tanıtım Grubu'nu ve Türk makine sektörünü tanıtıcı toplam 180 bin euro'luk reklam verdik" dedi.

Deutsche Messe tarafından gerçekleştirilen ve 65 ülkeden yaklaşık 6 bin 500 firmanın ürünlerini sergilediği fuar  bu yıl ''Akıllı verimlilik'' temasıyla düzenlendi.

İTO tarafından 1992 yılından bu yana milli katılım gerçekleştirilen fuarda, 228 Türk firmasının yanı sıra yaklaşık 200 Alman firması da Türkiye'de ürettikleri ürünleri sergiliyor. Türkiye, 6 bin 700 metrekare alana yayılan stantlarıyla yabancılar içinde ikinci, katılımcı açısından da dördüncü sırada yer alıyor.

180 bin euroluk reklam verdik

Makine Tanıtım Grubu da Hannover'de ''tıkır tıkır'' temalı reklamlarıyla öne çıktı. Makine Tanıtım Grubu Başkanı Adnan Dalgakıran, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Fuar alanında ve şehrin çeşitli merkezlerinde Makine Tanıtım Grubu'nu ve Türk makine sektörünü tanıtıcı toplam 180 bin euro'luk reklam verdik. 2011'de yurt dışında bu tür etkinlikler için 4-5 milyon dolarlık reklam yatırımı yapacağız'' dedi.

Hannover Messe Sanayi Fuarı, 8 Nisan'da sona erecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir