Tivibu'ya 57 bin kişi üye oldu

Televizyon ile sinemayı taşınabilir hale getiren Tivibu'ya bir haftada 57 bin kişi üye oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET'in EVET vizyonu kapsamında hayata geçirdiği ilk servis olan ve televizyon ile sinemayı taşınabilir hale getiren 'Tivibu', 1 haftada 57 bin üyeye ulaştı.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, TTNET olarak, 2010 yılı itibariyle iletişim teknolojilerinin sembolü olan televizyon, internet ve cep telefonunu sahiplenerek müşterilerine iletişimin her alanında yenilikçi ürün ve servisler sunacaklarını söyledi.

Yılmaz, "EVET konseptimizin ilk ürünü olan Tivibu'nun kısa süre içerisinde gördüğü bu büyük ilgi bizler için bir tesadüf değil. Tivibu'ya bir hafta içerisinde 57 bin müşterimizin üye olması, bu yenilikçi servisin müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşıladığının en önemli göstergesi oldu. Yeni içeriklerle sürekli gelişecek Tivibu ayrıcalığını seçen tüm abonelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Açıklamada, 'Seç İzle' özelliği kapsamında yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içeriğe ulaşma imkanı tanıyan Tivibu'nun, sinema ve televizyonu zaman ve mekandan bağımsız hale getirdiği kaydedildi.

Tivibu'nun, Nisan sonuna kadar lansman kampanyası fiyatıyla ayda sadece 1 TL'ye TTNET müşterilerinin hizmetine sunulduğu, 30 Nisan'a kadar Tivibu üyesi olan TTNET müşterilerinin, 1 Mayıs'tan itibaren 31 Aralık'a kadar Standart Paket için 1 TL, Standart Plus Paket için ise yalnızca 4 TL ödeyecekleri belirtildi.

Açıklamada, Standart Paket'in liste fiyatının 3 TL, Standart Plus Paketi'nin ise 8 TL olduğu bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir