TMSF, Rumeli Sigorta'yı satışa çıkardı

Muhammen bedeli 3 milyon 700 bin lira olarak belirlenen ihale, 17 Ocak 2012 tarihinde, TMSF Konferans Salonunda yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 3 milyon 700 bin lira muhammen bedelle satışa sundu.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ihale ilanına göre, Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, TMSF Tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Oluşturan Mahcuzların Satışına İlişkin Yönetmelik kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Muhammen bedeli 3 milyon 700 bin lira olarak belirlenen ihale, 17 Ocak 2012 tarihinde, TMSF Konferans Salonunda yapılacak.

İhale kapalı zarfla verilen tekliflerin açılması ile başlayacak, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra açık artırma aşamasına geçilecek.

Katılımcılar, Sigortacılık Kanununda ve Sigorta Şirketleri ve Reasürans Şirketlerinin Kuruluş ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmelikte istenilen şartları sağlayabileceklerine ilişkin taahhütte bulunacak.

Doğrudan veya dolaylı olarak yönetim, denetim veya kontrolü aynı gruba ait olan birden fazla tüzel kişi veya birden fazla gerçek kişi bir grup adına ihale sürecine katılamayacak.

İhale bedeli, ihale sonucunun nihai alıcıya bildirilmesinin ardından, belirtilen süre içinde TL cinsinden peşin olarak ödenecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir