Toyota'da 5 bin liraya varan indirimler

Eylül ayı boyunca Toyota Plazalara gelenler 5 bin liraya varan özel indirimlerden yararlanabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Toyota'da, 5 bin liraya varan indirimler sunan kampanya eylül ayında da devam edecek.

Toyota açıklamasına göre, kuruluş, Toyota Finans Sisteminin avantajlarına ek olarak 5 bin liraya varan indirimler sunuyor.

Eylül ayı boyunca tüm modellerde 5 bin liraya varan indirimler sunan Toyota, yüzde 0,79 faizli kredi ve "şimdi al ilk taksiti 2011'de öde" fırsatı sunarken kredi kullanımında dosya masrafını da karşılıyor.

Fiyatları 25 bin liradan başlayan Toyota modelleri, Toyota Finans Sisteminin avantajlarıyla sunuluyor.

Eylül ayında Toyota Plazalara gelenler 5 bin liraya varan özel indirimlerden yararlanabilecek. Donanımı yenilenerek otomatik hız sabitleme sistemi ile akıllı giriş ve çalıştırma sistemine kavuşan Toyota'nın D segmentindeki önemli temsilcisi Avensis 1.6 Premium Extra, 5 bin lira indirimle 48 bin 850 liraya satışa sunuluyor.

Küçük sınıfın sevilen modeli Yaris 25 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla sunulurken, Toyota'nın gözde hatchback modeli Auris 34 bin 900 liradan, dinamik tasarımı ve geliştirilen donanım özellikleriyle yenilenen Corolla 35 bin 900 liradan ve ailelerin öncelikli tercihi Verso ise 43 bin 750 liradan başlayan fiyatlarla Toyota Plazalarda alıcısını bekliyor.

Ağustos ayında da Toyota Plazaları ziyaret edenler 5 bin lira peşin 500 lira taksitle Yaris, 6 bin lira peşin 600 lira taksitle Auris, 7 bin lira peşin 700 lira taksitle Corolla, 8 bin lira peşin 800 lira taksitle Verso, 9 bin lira peşin 900 lira taksitle Avensis ve 14 bin lira peşin bin 400 lira taksitle RAV4 alabilecekler.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir