Trakya Cam, 2013 Solarex'te

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu iştiraklerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, 11-13 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen "2013 Solarex Fuarı"nda ziyaretçilerini bekliyor. Güneş enerjisinden faydalanmak üzere geliştirilmiş sistemlerde kullanılmak üzere özel camlar üreten Trakya Cam, standı ziyaret eden ziyaretçilere söz konusu ürünler hakkında bilgi verecek.
 
Güneşin en büyük potansiyel enerji kaynağı olarak kabul edildiği günümüzde, Şişecam Topluluğu iştiraklerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş, 11-13 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Güneş Enerjisi Ve Teknolojileri - Solarex 2013 Fuarı'na katılacak.
Camların performanslarının artırılmasına yönelik, cam üzerine yapılan özel antireflektif kaplamalar konusunda Ar Ge çalışmalarında başarılı sonuçlar alan Trakya Cam Sanayii A.Ş, artan taleplere cevap vermeye ve sektördeki yeni gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.
Geliştirilmiş sistemlerde kullanılmak üzere 1998 yılından bu yana güneş enerjisinden faydalanmak amacıyla özel camlar üreten Trakya Cam Sanayii A.Ş, sistemlerin performansını maksimize etmeye yönelik olarak yüksek geçirgenliğe sahip, düşük demirli Sandy ve Prizma desenli buzlu camlarını "Durasolar P+" markasıyla pazara sunuyor. Söz konusu camların performansı İsviçre'de bulunan SPF Institute'de test edilip, sertifikalandırılıyor. Fuarı ziyaret eden konuklar yüksek teknoloji ürünü olan bu camları Trakya Cam standında inceleyerek bilgi alabilecekler. 
Fuar merkezinde kurulacak standında enerji tasarrufunun önemine değinen Trakya Cam Sanayii A.Ş, giderek artan enerji ihtiyacını karşılamanın mevcut enerji kaynaklarının daha verimli kullanılmasıyla mümkün olabileceğine de dikkat çekecek.