TTNET'le girişimci fikirler hayata geçecek

TTNET, 'Geleceğini Netleştir' projesi ile genç girişimcilerin fikirlerini projeye dönüştürecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET, girişimciliği desteklemek amacıyla başlattığı "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesiyle üniversite öğrencileri ve genç girişimcilere fikirlerini projeye dönüştürme imkanı sunuyor.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, TTNET'in, yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcilere olanak sağlayan bir programa başladığı belirtildi. Bireysel yaratıcılıkların ve üretkenliklerin artırılmasını hedefleyen programın, bilişim sektörüyle gençler arasında önemli bir köprü görevini üstleneceği dile getirilen açıklamada, programın ilk olarak "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesi kapsamında üniversite gençleriyle buluşacağı kaydedildi.

Açıklamada, programın üniversite öğrencileri ve genç girişimcilerin, bilişim sektörünün inşasında aktif rol oynamalarına katkı sağlayacağı ve yaratıcı fikirlere sahip gençlere, fikirlerini projeye dönüştürme ve hayata geçirme imkanı tanıyacağı bildirildi.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, şunları ifade etti:

"Bilişim sektörünün gelişiminde, genç beyinlerin parlak fikirleri her zaman birincil unsur olmuştur. Oluşturduğumuz bu platform ile biz de gençlere fikirden ürüne giden yolda; araştırma, kurgulama, planlama ve geliştirme, eğitim ve uzman desteği, altyapı ve finansal yatırım konularında destek vererek, hem gençlerimizin hem de sektörün sürekli büyümesine katkı sağlamayı hedefliyoruz."

TTNET'in Türkiye'nin 40 üniversitesinde gençlere çeşitli eğitimler vereceği "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesi kapsamındaki programa başvuruların, "partner@ttnet.com.tr" mail adresinden kabul edileceği belirtilen açıklamada, ürün geliştirme ve Ar-Ge ekipleri ile alanının uzman isimleri tarafından gerçekleştirilecek değerlendirmeler sonucunda seçilen projelerin sahiplerine, projelerini hayata geçirmeleri aşamasında gerekli olan eğitim ve destek programının sunulacağı bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir