Turkcell aboneleri indirimli alışveriş yapacak

Turkcell aboneleri kampanyanın 30 Nisan'a kadar olan sürecinde giyim, ulaşım, teknoloji ve gıda indirimlerinden yararlanabilecekler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, "Turkcell'li Alışverişte, İndirimi Cebinde" kampanyası ile bu yıl içinde çeşitli markalardan indirimli alışveriş imkanı sunacak.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell aboneleri kampanyanın 30 Nisan 2010'a kadar olan sürecinde giyim, ulaşım, teknoloji ve gıda indirimleri sağlayacaklar.

Kampanya kapsamında Turkcell'in işbirliğine gittiği markalar arasında Collezione, Polo Garage, YKM, Damat Tween ADV, Hotiç, Batik, Atlas Jet, Varan, Avis, Bimeks ve Dominos Pizza yer alıyor.

Kampanyadan yararlanmak için "AVANTAJ" yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderilmesi ve müşteriye özel "avantaj şifresi"nin alınması gerekiyor.

Açıklamaya göre, Turkcell, 2009 yılında 50 farklı marka ile çeşitli dönemlerde toplam 80 kez marka işbirliği gerçekleştirmişti. Geçen yıl bu marka işbirliklerinden yararlanan 6 milyon Turkcell abonesi, toplam 151 milyon lira tasarruf etmişti.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir