Turkcell Akademi'ye 'Mükemmeliyet ve Yaratıcılık' ödülü

Turkcell Akademi, ABD'de "Öğrenim Teknolojileri" dalında ödüle değer görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Turkcell Akademi, ABD'de, çalışanlarına sağladığı eğitim fırsatları konusunda uzmanlaşan şirketlerin ödüllendirildiği yarışmada "Öğrenim Teknolojileri" dalında ödüle değer görüldü.
Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şirket içi eğitimler konusunda dünyanın en köklü oluşumlarından biri kabul edilen Corporate University Xchange'in, bu sene 11'incisi verilen The CorpU Mükemmeliyet ve Yaratıcılık Ödülleri'nde (The CorpU Awards for Excellence and Innovation) Turkcell Akademi'yi, "Öğrenim Teknolojileri" (Learning  Technologies) dalında ödüllendirdiği belirtildi.
Açıklamada, ödül töreninin, Pennsylvania Üniversitesi'nin Philadelphia kampüsünde Küresel Liderlik Konferansı sırasında (The Global Leadership Congress) gerçekleştiği kaydedildi.
Açıklamada, Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen'in törende yaptığı konuşmada şunları ifade ettiği bildirildi:
"Turkcell olarak insana ve çalışanımıza yatırım yapıp iş sonuçlarında fark yaratacağımıza inanıyoruz. Teknoloji ve iletişimde liderliğimizin yanı sıra kendimizi bir 'okul şirket' olarak görüyoruz. Çalışanlarımıza sunduğumuz eğitim modelleri ile bugün burada bu ödülü alıyor olmaktan ötürü çok gururluyuz. Aldığımız exellence-mükemmeliyet ödülü ile bu alanda dünyanın en iyisi olduğumuzu kanıtladık."
"Sanayi-üniversite İşbirliği", "Liderlik Gelişimi", "Ortaklar arası Uyum", "En İyi İşbirliği", "Ölçüm", "Pazarlama", "Lansman" ve "Öğrenim Teknolojileri" olmak üzere 8 dalda verilen ödüllerde, Turkcell Akademi'nin ödül aldığı dalda daha önce Intel, MasterCard gibi dünyaca ünlü firmaların ödül aldığı dile getirilen açıklamada, The CorpU Mükemmelliyet ve Yaratıcılık Ödüllerinin, şirketlerin şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve tarafsız bir organizasyon olduğu belirtildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir