Turkcell Akademi'ye 'Uygulamada Mükemmeliyet' ödülü

ASTD, Turkcell Akademi'yi iş yerinde öğrenme ve gelişim konusunda ödüle layık buldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Akademi, iş yerinde öğrenme ve performans organizasyonu olan ASTD, (American Society for Training & Development-Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği) tarafından iş yerinde öğrenme ve gelişim konusunda Uygulamada Mükemmeliyet Ödülüne değer görüldü.

Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell'in insan kaynakları alanında uluslararası başarılara imza attığı belirtilerek, iş yerinde öğrenme ve performans konusunda dünyanın en büyük organizasyonu olan ASTD'nin Turkcell Akademi'yi Uygulamada Mükemmeliyet Ödülüne layık bulduğu kaydedildi.

Açıklamada, ASTD'nin Turkcell'e ödülü, liderlik odak alanı kapsamında sunduğu Liderlik Gelişim Programları nedeniyle verdiğini açıkladığı dile getirildi.

Açıklamaya göre, ABD'nin Chicago kentinde düzenlenen gala gecesinde ödülü alan Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, ASTD gibi prestijli bir kurumdan ödüle layık görülmenin çok büyük gurur ve mutluluk olduğunu dile getirdi.

Sezen, şunları ifade etti:

"Turkcell olarak 'insana yatırım' yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz. 2006 yılında Turkcell Akademi'yi kurarak 'insana yatırım' kavramına yepyeni bir boyut kazandırdık. Teknoloji ve iletişimde liderliğimizin yanı sıra kendimizi bir 'okul şirket' olarak konumlandırıyor ve ülkemizde de böyle algılanıyoruz. Aldığımız ödül, çabalarımızın uluslararası düzeyde de fark ve takdir edildiğini gösteriyor. Bu ödülü almaktan ötürü onur duyuyoruz."

ASTD tarafından yapılan açıklamada ise "Turkcell Grup hızlı değişen ve rekabetin yoğun olduğu bir sektörde hizmet veriyor. Bu nedenle yönetici kadrosunun çok iyi eğitimli ve yetenekli liderlerden oluşması hayati bir önem taşıyor. Şirket bu önemli konuyu CEO'ları Süreyya Ciliv'in de destek olduğu Liderlik Gelişim Programı ile ele alıyor. Çok farklı eğitim metodlarını içeren bu program sayesinde, Turkcell'i başarıya taşıyan liderlerin gelişimi etkin bir şekilde yönetiliyor" denildiği bildirildi.

Açıklamada, şirket içi öğrenme ve gelişim konusunda en iyi uygulamalara ve çözümlere sahip kuruluşlara verilen ödüle bu sene Turkcell Akademi'nin yanı sıra IBM, Hewlett Packard, BP, Sodexo, Amway Global, Intercontinental Hotels Group gibi dünyaca ünlü şirketlerin de layık bulunduğu ifade edildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir