Turkcell Akademi'ye iki ödül

Akademi , Amerikalı ASTD tarafından "Liderlik Gelişim Danışmanlığı Programı" ve "50.000 Kişiyi Yalnızca 2 Saatte Nasıl Eğitirsiniz" çalışmalarıyla ödüllendirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve gelişim konularında prestij sahibi Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği'nden (ASTD) 2 ödül birden kazandı.

Turkcell açıklamasına göre ASTD, 178 başvurunun yapıldığı ödül organizasyonunda Turkcell Akademi'yi 2 dalda "Uygulamada Mükemmeliyet" ödülüne örnek gösterdi.

Turkcell Akademi "50.000 Kişiyi Yalnızca 2 Saatte Nasıl Eğitirsiniz" adlı mobil eğitimi konu alan çalışması ve "Liderlik Gelişim Danışmanlığı Programı" başvurularıyla ödülleri almaya hak kazandı. ASTD'den bu yıl üçüncü kez ödül alan Turkcell Akademi 2010'da yine Liderlik Gelişim Programı ile ödüle layık görülmüştü.

Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi'nin başarısının ASTD gibi prestijli bir kurum tarafından takdir edilmesini sevinçle karşıladıklarını söyleyerek üçüncü kez ödül aldıklarını vurguladı. Banu işçi Sezen, şunları kaydetti:

"İnsana yatırım yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz. Uzaktan öğrenme ve liderlik gelişim programları ile de çalışanlarımızın verimliliğine ve gelişimine katkı sağlıyoruz. Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, öğrenim teknolojilerine getirdiği yeni boyutla bu alanda haklı bir üne kavuştu ve Turkcell çalışanları bu formasyondan geçmiş olmanın avantajlarını iş yapış biçimlerine taşıyarak fark yaratıyorlar. Tüm Turkcell Akademi ailesini elde ettikleri büyük başarıdan ötürü tebrik ederim."

Bu konularda ilginizi çekebilir