Turkcell, Çin'e ofis açacak

Öztürkler, Çin'de iletişim ofisi açacaklarını ve en yeni cihazları çok daha uygun fiyatlarla Turkcell'lilerle buluşturacaklarını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Çin'de iletişim ofisi açacaklarını ve en yeni cihazları çok daha uygun fiyatlarla Turkcell'lilerle buluşturacaklarını bildirdi.

Öztürkler, Ankara'da sektör muhabirlerine özel düzenlediği toplantıda, Turkcell'in 2010 yılını değerlendirdi, 2011 yılı hedeflerini paylaştı.

"2010 yılı, bizim için iyi bir yıl oldu" diyen Öztürkler, abone pazar paylarının yüzde 55 oluğuna dikkat çekerken, mobil operatörlerin reklamlarında "gelen abone sayısını belirtirken giden abone sayısını söylemediklerini, bunun da net abone sayısı konusunda kafa karışıklığı yarattığını" ifade etti.

Numara taşıma ve tarife çeşitliliği dolayısıyla çift SIM taşımanın azaldığına dikkat çeken Öztürkler, mobil hat doygunluk oranında "şimdilik" durgunluk yaşandığını, çift SIM taşıma oranının da son bir yılda yüzde 17'den yüzde 13'e gerilediğini bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir