Turkcell Global Bilgi, "dünyanın en iyi çağrı merkezi" seçildi

Turkcell Global Bilgi, "En İyi Performans Gelişimi Programı" kategorisinde de dünya birincisi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli organizasyonlarından "ContactCenterWorld.com"un düzenlediği "2011 Top Ranking Performers" ödüllerinde "Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi" seçildi.

Turkcell Global Bilgi'den yapılan açıklamaya göre, Asya Pasifik, EMEA ve Amerika kıtası birincilerinin dünyanın en iyisi olmak için yarıştığı organizasyonun ödül töreni, 4 Kasım 2011 Cuma günü ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlendi.

Turkcell Global Bilgi, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en büyük organizasyonu "ContactCenterWorld.com"un "2011 Top Ranking Performers" ödül töreninden 2 büyük ödülle döndü. "Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi" seçilen Turkcell Global Bilgi, "En İyi Performans Gelişimi Programı" kategorisinde de dünya birincisi oldu.

Turkcell Global Bilgi "Dünyanın En İyi Çağrı Merkezi" ödülünü; müşteriye sunulan hizmet ve servisler, müşteri ilişkileri yönetimi, çalışan memnuniyeti ve kapasitesine ilişkin kriterlerde kaydettiği başarılı çalışmaları ile alırken, "En İyi Performans Gelişimi Programı" kategorisindeki birincilik ödülünü Turkcell Superonline operasyonları için hayata geçirilen "Superonlar" projesi ile kazandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir