Türkiye "Meeting Expo Türkiye" ile vitrinde

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Turizm çeşitleri arasında en karlısı olan Kongre Turizmi konusunda ülkemizin ilk fuarı  MEETING EXPO TURKEY   10 -12 EKİM 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde açılacak. Tarihi Güzellikleri, coğrafi özellikleri ve Kongre salonlarına yapılan önemli yatırımlarla Dünya'nın Kongre Turizminde 'de parlayan yıldızı olan Türkiye'nin dünya kongre turizmi pazarı pastasından aldığı pay MEETİNG EXPO TURKEY ile daha da büyüyecek.
İstanbul Dünya'nın önemli kongre turizmi destinasyonları arasında yer almaktadır.Bunun nedeni İstanbul'a uluslararası hava yolu firmalarının direk uçuşlarının çok olması ve uluslararası zincir firmaların İstanbul'da merkezlerinin bulunması İstanbul'un ve Türkiye'nin   önemli avantajları arasında yer almaktadır. İstanbul'u takiben Ankara, Antalya, İzmir gelmektedir
 
Demos Fuarcılığın 20 yıllık fuarcılık tecrübesi ile gerçekleşecek Fuar potansiyeli artırmak ve Yeni Potansiyel üretmek amacı ile ,Kongre ve Toplantı merkezlerini ,Kongre tedarikçilerini MEETING EXPO TURKEY 2013 `de bir araya getirecek.
Meeting Expo Turkey'in ilkez organize edilecek olması fuarın Türkiye için önemini artırmaktadır.
Yabancı ve yerli Kongre organizatörlerinin, tur operatörlerinin ,sektördeki kanaat önderleri ve profesyonellerin ziyaret edeceği MEETING EXPO TURKEY 2013 Türkiye Kongre ve Toplantı sektörüne yeni bir enerji kazandıracak.