Türkiye'nin ilk 13,3'' Netbook'u Mobee'den

Ekranı büyüyen, ağırlığı azalan ve kendisi incelen Mobee Slim, 13'' ile daha mobil, daha konforlu, daha gelişmiş bir netbook deneyimi yaşatacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mobee, Slim Serisi Türkiye'nin ilk ve tek 13,3'' ultra ince netbookunu üretti. Ekranı büyüyen, ağırlığı azalan ve kendisi incelen Mobee Slim, 13'' ile daha mobil, daha konforlu, daha gelişmiş bir netbook deneyimi yaşatacak.

Aynı ağırlıkta ve gelişmiş özellikler ile Mobee Slim 13'', 1280 x 800 yüksek çözünürlüğe sahip ekranı ile diğer netbooklardan bir adım öne çıkıyor. LED teknolojisi karanlık görüntülerde yüksek derecede detay göstererek, daha az enerjiyle görüntü kalitesini arttırıyor.

Özel tekli tuş tasarımı, parmak ucu ile daha fazla temas alanı kurarak, parmakların yandaki tuşlara çarpma ihtimalini düşüren Mobee Slim, özel tasarımı sayesinde klavyenin aralarına toz ve pislik yerleşmesini engelliyor.

Mobee Slim 13'', AC' 97 destekli, 1 adet ses portu, kulaklık portu, mini HDMI portu, DC-IN portu ve iki adet USB portuna sahip. HDMI girişi ile Mobee Slim netbookdaki görüntüyü TV, monitör ve monitör / TV gibi sistemlerinize en hızlı ve verimli bir şekilde aktarıyor. 1.3 MP kamera çözünürlüğü  ile yakındaki ve uzaktaki dostlarla görüntülü görüşme olanağı sağlıyor.

Mobee, Intel Atom N450 işlemci kullanıyor. Intel Atom N450, tek çekirdek/ çift işlem parçacığı yapısında ve 1.66 GHz saat hızına sahip. Windows 7 Starter işletim sistemi ile satışa sunulan cihazın daha hızlı olmasına yardımcı 2 GB hafızası ve 320 GB hard diski mevcut.

Bu konularda ilginizi çekebilir