Türkleri hedef aldı, zengin oldu

Deutsche Welle, Alman Merkez Bankası eski Yönetim Kurulu üyesi Sarrazin’in "Almanya Kendini Yok Ediyor" kitabı sayesinde zengin olduğuna dikkat çekti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BONN - Türk ve Arap göçmenleri hedef alan "Almanya Kendini Yok Ediyor" kitabıyla aylarca gündemden inmeyen Alman Merkez Bankası eski Yönetim Kurulu üyesi Thilo Sarrazin’in kitabı sayesinde milyoner olduğu belirtiliyor.

Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle, “Türkleri Hedef Aldı, Milyoner Oldu” başlıklı haberinde Thilo Sarrazin’ın kitabının, "Der Spiegel" dergisi tarafından "buchreport" adlı araştırma kuruluşuna hazırlatılan en çok satan kitaplar listesinde ilk sıradaki yerini bu haftada da koruduğuna işaret etti.

Söz konusu listenin, Almanya'nın önde gelen 450 kitapçısının katıldığı bir anketin verileri baz alınarak hazırlandığı kaydedilen habere göre, Sarrazin'in DVA Yayınevi tarafından basılan kitabı, 22 Euro 99 cente satılıyor.

Sarrazin'in kitaptan elde ettiği gelir, Alman ZDF Televizyonu'nda Sarrazin'in de katıldığı bir söyleşi programında gündeme geldiğini belirten DW, Sarrazin’in program sırasında “Geliriniz 3 milyon Euro civarında mı” sorusuna, “Yayıneviyle tahmin edildiğinden çok daha iyi pazarlık yaptım” karşılığını verdiğine dikkat çekti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir