Türksat'tan 'HD Set Top Box Kampanyası'

Kampanyaya katılacaklardan "Kablo TV Kurulum Ücreti" ve "Teledünya Aktivasyon Ücreti" alınmayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türksat A.Ş'nin düzenlediği "HD Set Top Box Kampanyası"na katılacaklardan "Kablo TV Kurulum Ücreti" ve "Teledünya Aktivasyon Ücreti" alınmayacak.

Türksat A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kablo TV platformu üzerinden verilen Uydunet ve Teledünya hizmetlerinde dün yeni bir kampanya başlatıldı. "HD Set Top Box Kampanyası"na katılacaklardan "Kablo TV Kurulum Ücreti" ve "Teledünya Aktivasyon Ücreti" alınmayacak. Ayrıca, HD Set Top Box'larına yüzde 50 indirimle peşin 105 TL'ye sahip olunabilecek.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Kampanyadan faydalanan müşteriler, Kablo TV kurulum, Teledünya aktivasyon ve yüzde 50 HD Set Top Box indirimi ile 183 TL'lik bir avantaj sağlayacak. Müşteriler, isterlerse HD Set Top Box bedelini taksitle de ödeyebilecekler.

31 Aralık 2010 tarihine kadar devam edecek HD Set Top Box Kampanyası'ndan, taahhüttü bulunan Teledünya aboneleri hariç mevcut Kablo Tv, Teledünya ve Uydunet müşterileri faydalanabilecek.

Kampanyadan faydalanacak abonelerimiz 2010 Dünya Kupası karşılaşmalarını Teledünya ayrıcalığıyla yüksek çözünürlükte izleme ayrıcalığına sahip olacak.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 numaralı telefondan veya www.teledunya.tv internet adresinden ulaşılabilir. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır."

Bu konularda ilginizi çekebilir