Yarına kadar tüm seferler iptal

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle; Şehir Hatları ile İstanbul Deniz otobüsleri, Pegasus ve THY'nin iç ve dış seferlerinde iptaller yaşanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul'daki yoğun kar yağışı havada ve denizde seferleri iptal ettirdi. İstanbul Boğaz'ı gidiş gelişlere kapattırdı.

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada, "Eminönü-Kadıköy, Beşiktaş-Kadıköy ve Eminönü-Üsküdar seferlerimiz hava muhalefeti nedeniyle yapılamamaktadır" denildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada da İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüş nedeniyle gemi geçişlerinin gece çift yönlü askıya alındığı belirtildi.

İDO'nun yarın saat 12:00'ye kadar tüm seferleri iptal

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bugün saat 13:00'dan yarın saat 12.00'a kadar tüm deniz otobüsü ve hızlı feribot dış hat seferlerini iptal etti.

İstanbul Boğazı tekrar gemi geçişlerine kapatıldıİstanbul Boğazı tekrar gemi geçişlerine kapatıldı

THY, 277 seferini iptal etti

THY, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havaliman’larından yapılacak olan 277 iç ve dış hat seferinin iptal edildiğini açıkladı.

Pegasus Hava Yolları, 74 seferini iptal etti

Pegasus Hava Yollarından yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle cuma gününden beri toplam 228 seferini iptal etmek zorunda kalan havayolu şirketi, bugün de gerçekleştirilmesi planlanan yurt içi ve yurt dışı 74 seferini yapamayacak.

Pegasus Hava Yollarının, yaşanan olağanüstü durumdan mağdur olan bin 918 misafirini otellerde konaklattırdığı, havalimanlarında uzun süre beklemek zorunda kalan 2 bin 500'e yakın misafirine de yiyecek ve içecek ikramında bulunduğu kaydedildi.

THY, bugün yapılacak 277 seferini iptal ettiTHY, bugün yapılacak 277 seferini iptal etti

Sabiha Gökçen Havalimanında uçuşlar yüzde 15 azaltıldı

İstanbul'da etkili olan yoğun kar nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanında (SAW) yarın gerçekleştirilecek uçuşlarda yüzde 15 azaltmaya gidileceği bildirildi.

SAW meydan işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş'den (HEAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Meteorolojik ve Acil Durum Komitesi toplantısında, yurt genelinde ve SAW'da beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, havalimanının yarınki uçuşlarında yüzde 15 oranında azaltma yapma kararı alındı.

Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili hava yolunun internet sitelerinden takip etmesi tavsiye edildi.

Bursa ve Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan karayolu ulaşıma kapandı

Balıkesir'in Bandırma, Manyas ve Susurluk ile Bursa'nın Karacabey ilçelerinde kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi ve zeminin karla kaplanması nedeniyle Bursa ile Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan karayolunun, Susurluk-Manyas-Bandırma ile Karacabey-Bandırma kısımları, çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.

Bandırma, Susurluk ve Karacabey trafik ekipleri, bu kesimlerde araç geçişlerine izin vermiyor.