Üretim durdurmayı yalanladı

Anel Telekomünikasyon, General Mobile telefonlarının üretiminin durdurulduğu konusunda çıkan haberleri yalanladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., General Mobile Inc. marka cep telefonlarının, şirketin bağlı ortaklığı AnelEs Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilmesi konusunda anlaşmanın feshine ilişkin şirkete herhangi bir bildirimin ulaşmadığını duyurdu.

Anel Telekomünikasyon'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, cep telefonu üretimi ile ilgili yazılı basında çıkan haberler hakkında bilgi verildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"29 Eylül 2009 tarihli özel durum açıklamamızda, şirketimiz ve Gençcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Gençcell) arasında General Mobile Inc. marka cep telefonlarının bağlı ortaklığımız AnelEs Elektronik San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretilmesi konusunda anlaşma imzalandığı açıklanmıştır. Bugün yazılı basında General Mobile telefonlarının üretiminin durdurulduğu yönünde haberler yer almıştır. Söz konusu anlaşmanın feshine ilişkin Şirketimize herhangi bir bildirim ulaşmamıştır. Konu ile ilgili gelişme olması halinde kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılacaktır."

Bu konularda ilginizi çekebilir