Vakıfbank skora ulaştı

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin beşinci hafta maçında Ereğli Belediyesi ile karşılaşan VakıfBank, Ereğli Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin beşinci hafta maçında Ereğli Belediyesi ile karşılaştı. Konya ekibi karşısında başarılı bir oyun sergileyen sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile mağlup ederek beşinci lig maçından da galibiyetle ayrıldı. VakıfBank, bu sonuçla galibiyet serisini 59 maça çıkardı.

Ereğli Belediyesi karşısında skora ulaşan VakıfBank, ligin beşinci hafta maçında birinci seti 25-12 ile geçti. Müsabakanın ikinci setini de üstün oyunuyla 25-12 alan VakıfBank, karşılaşmanın son setini de 25-9 kazanarak skoru belirledi. VakıfBank’ın en etkili oyuncuları Polen Uslupehlivan (25 sayı) ve Jelena Nikolic  (12 sayı) oldu.
Ereğli Belediyesi karşısında alınan galibiyet ile liderliği koruduklarını dile getiren VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti maç sonrası şunları söyledi: “Zorlu lig fikstürümüzün ardından beş maçımızı da kazanarak ligde lider olarak devam ediyoruz. Oyuncularım her maçımızda aynı konsantrasyon ve mücadeleyi sahaya yansıtıyor. Onları bugünkü oyunlarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir