Varyap'ı beğendiler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türk gayrimenkul sektöründe imza attığı başarılı projelerle fark yaratan Varyap, yabancı yatırımcıların büyük beğenisini toplamaya devam ediyor. Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi kapsamında Arap yatırımcılara projelerini sergileme fırsatı bulan Varyap, Varyap Meridian ve Metropol İstanbul ile tam not aldı. 250 kişilik katılımcı grubunun gezdiği Varyap Meridian projesi yoğun ilgi gördü.
Türk yapı sektörünün öncüsü Varyap'a yabancı yatırımcı ilgisi sürüyor. Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi dolayısıyla Arap yatırımcılar ile bir araya gelen Varyap, hem projelerini tanıttı, hem de inşaat yatırımı yapmayı planlayanlara iş modeli hakkında bilgi verdi.

5-7 Aralık tarihlerinde Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi'nin 1. oturumuna Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş konuşmacı olarak katıldı. Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Fırsatları konulu oturumda Varlıbaş, Türk inşaat sektörünün istikrarlı büyümesini değerlendirdi, kalitesiyle fark yaratan projeler hakkında bilgi verdi. Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdiği hasılat paylaşım modeli konusunda yatırımcıları bilgilendiren Varlıbaş, kamu ve özel sektör arasında sinerji sağlayan bu yapının başarısını örneklerle açıkladı. Varyap imzalı projelerin yatırımcılara sağladığı yüksek kâr oranlarını aktaran Varlıbaş, Varyap Meridian'ın 3 yılda %250 kâr ettiğini belirtti. Varlıbaş'ın konuşmasının ardından çok sayıda Arap yatırımcı Varyap ile iletişime geçti.

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi de 5 Aralık'ta Adile Sultan Sarayı'nda Arap yatırımcılara özel gala yemeği verdi. Metropol İstanbul projesi adına düzenlenen yemekte Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Çalık Holding İnşaat Grup Başkanı Ahmet Taçyıldız katıldı.

6 Aralık Perşembe günü de 250 kişilik heyet Varyap Meridian'ı ziyaret etti. C Blok'un 40. katından İstanbul'a ve projeye bakan Körfezli yatırımcılar, projeye büyük ilgi gösterdi. İstanbul'a yerleşmeyi düşünenler 2+1 ve 3+1 daireleri, yatırım amaçlı satın almak isteyenler ise ofisleri yakından inceledi.