Vodafone Oracle'ın çözüm ortağı oldu

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'daki mobil hizmet ihtiyaçlarının yönetimi Vodafone'a emanet

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Vodafone Global Enterprise, dört yıllık bir anlaşma ile Oracle tarafından Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki mobil hizmet ihtiyaçlarının yönetimi ile yetkilendirildi.

Anlaşma kapsamında, en büyük kurumsal müşterilerin iletişim ihtiyaçlarını yönetmekten sorumlu departman olan Vodafone Global Enterprise tarafından Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki yaklaşık 16 bin Oracle çalışanı için kullanıcı başına sabit ücret üzerinden fatura edilecek mobil hizmetler yönetimi, mobil ses ve data hizmetleri tedarik edilecek.

Vodafone Global Enterprise, standardizasyonun gerçekleştirilmesi ve genişletilmiş kontrol seviyeleri için firma içerisinde mobil hizmetlerin yönetimi de hem birleştirilecek hem de basitleştirilecek.

Vodafone Global Enterprise tarafından imzalanmış olan sözleşme kapsamında Oracle, mobil hizmet harcamalarının görünürlüğü, tahmin edilebilirliği ve yönetim kontrolü açısından daha fazla güce sahip olacak ve çalışanlarına sunmakta olduğu hizmetin kalitesini arttıracak.

Vodafone Global Enterprise, geçtiğimiz yılki Mobil Dünya Kongresi'nde, "En İyi Mobil Kurumsal Hizmet" kategorisi ödülünü almıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir