Vodafone'dan 'Dünyayı Gezen Tarife'

Firmanın bayramı yurt dışında geçirmek isteyenlere sunduğu tarifeyle, dünyadaki herkes çok avantajlı fiyatlarla aranabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Vodafone, Kurban Bayramını yurt dışında geçirmek isteyen abonelerine "Dünyayı Gezen Tarife" sayesinde "çok avantajlı" fiyatlarla konuşma imkanı sunuyor.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de bir "ilk" olan Dünyayı Gezen Tarife sayesinde Vodafone faturalı hat abonelerinin, yurt dışında 17 Vodafone GSM şebekesinde roaming (uluslararası dolaşım) yaparken Türkiye'deki ve dünyadaki herkesi çok avantajlı fiyatlarla arayabildiği ve aranabildiği belirtildi.

Açıklamada, Vodafone faturalı hat abonelerinin, mevcut abonelik paketlerini değiştirmeden Dünyayı Gezen Tarife alternatifini seçip avantajlarından yararlanabildiği ifade edildi.

Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, yaptığı değerlendirmede, Dünyayı Gezen Tarife'nin 17 Vodafone operatör ülkesinde roaming yaparken dakikası KDV dahil ÖİV hariç 75 YKr'den konuşma imkanı sunduğunu, tarifenin aylık sabit ücretinin ise sadece 1 YTL olduğunu bildirdi.

Dünyayı Gezen Tarife, Vodafone'nun Fransa, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda ve Yunanistan operatörlerinde geçerli.