Volvo Kamyon yüzde 31 büyüdü

Volvo Kamyon, geçen yıl, 2001'de Türkiye'de kurululuşundan bu yana en yüksek satışını gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Volvo Kamyon, 2011 yılında bir önceki yıl ile karşılaştırıldığında yüzde 31 büyüdü.
Volvo'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye pazarında 16 ton ve üzeri ağır ticari kamyon ve çekici segmentinde faaliyet gösteren Volvo Kamyon, 2011 yılında 1.265 adet çekici ve kamyon teslimatıyla Volvo Group'un 2001'de Türkiye'de kurululuşundan bu yana en yüksek satışını gerçekleştirdi.
Bu başarısı ile Volvo Group Türkiye, Romanya, Ukrayna, Kazakistan, Portekiz, Yunanistan ve İsrail'inde yer aldığı Volvo Kamyon Doğu Bölgesi'nin lider pazarı oldu.
Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson konuyla ilgili açıklamasında 2010 yılını 2011 yılıyla kıyaslandığında yüzde 31'lik bir artış gerçekleştirildiğini belirterek, şu görüşlere yer verdi:
"Volvo Kamyon olarak Türkiye'de oldukça başarılı bir yıl geçirdik. Volvo Group'un 2001'de Türkiye'de kuruluşundan bu yana en yüksek satış adedini gerçekleştirmeyi başardık. Bir yandan var olan müşterilerimize yeni teslimatlar gerçekleştirirken bir yandan da yeni müşterilere hizmet vermeye başladık. 2010 yılında toplam 964 kamyon ve çekici teslimatı gerçekleştirmişken, 2011 yılında toplam 1265 Volvo teslim ettik. Bu başarı ile hem Türkiye pazarında hem de Volvo Kamyon'un operasyonlarını yürüttüğü diğer Avrupa ülkeleri arasında yükselmeyi başardık."
Bu konularda ilginizi çekebilir