Yanlış anlaşılıyorum

Cumhurbaşkanı Gül, "Bizim söylediklerimizin üzerinden farklı farklı herkes şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bundan da rahatsızım açıkçası" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
ANKARA  - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk ile BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için düzenlenen fezlekeyle ilgili, "Niyetlerimizin çok ötesinde bir çok konu yansıyor. Bizim söylediklerimizin üzerinden farklı farklı herkes şeyler çıkarmaya çalışıyor. Bundan da rahatsızım açıkçası. Görelim, bakalım inşallah memleket için hayırlısı neyse o olur" dedi.
 
Gül, Filistin'in BM'de gözlemci devlet statüsü kazanmasına yönelik, "Bu aslında dünya vicdanının yansımasıdır" diye konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsrail'in Filistin'de yeni yerleşim yerleri yapma kararına ilişkin, "Bu çok tehlikeli neticeler doğurur. Nitekim birçok Avrupa ülkesi de bunu gördüğü için İsrail'i ikaz etti. Ümit ederim ki İsrail bunu yapmaz. Çünkü bunun da çok büyük neticeleri olur ve neticeleri de muhakkak kendi aleyhine tecelli edecektir" dedi.