Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ne 3 ödül

Banka, "İstanbul Call Center Awards 2010"da üç ödüle birden layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, IMI Conferences tarafından düzenlenen "İstanbul Call Center Awards 2010"da üç ödüle birden layık görüldü.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, çağrı merkezi sektörünün önde gelen firmalarından 23 üst düzey yöneticinin jüri üyeliği yaptığı değerlendirmelerde bankanın, müşteri deneyimi konusunda yarattığı farklı yaratıcı uygulamalarla, "En İyi Müşteri Deneyimi", çalışanlarına kişisel gelişim ve performans artışı sağladığı eğitim imkanları ile "En İyi Eğitim Programı", en iyi eğitmen kategorisinde ise "Yılın En İyi Çağrı Merkezi Eğitmeni" ödüllerini aldı.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, üç ödüle birden layık görülmekten büyük onur ve gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de çağrı merkezi tarihine baktığımızda sektörün bugününü şekillendiren birçok ilkin altında Yapı Kredi'nin imzası olduğunu görüyoruz. Günlük yaşantımızda değişmez ve vazgeçilmez bir yer tutan çağrı merkezlerinin de temelini 1991 yılında Yapı Kredi olarak biz atmıştık. Bu anlamda 850 kişi ile Gebze ve Samsun'da hizmet veren deneyimli ekibimiz Türkiye'de çağrı merkezi alanında yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecek."

Bu konularda ilginizi çekebilir