Yapı Kredi, öğrenciler ile bankacıları buluşturuyor

Temel bankacılık sertifika programı ile üniversite öğrencilerinin iş yaşamı ve temel bankacılık konuları hakkında bilgilendirilmesi amaçlanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin, üniversite öğrencileri ile deneyimli bankacıları bir araya getirdiği bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi'nin, finans sektörü için lider insan kaynağını yetiştirme vizyonu çerçevesinde kurduğu Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nin (YKBA), Temel Bankacılık Sertifika Programı ile iş dünyası-üniversite işbirliğine farklı bir boyut kazandırdığı belirtildi.

Geleceğin bankacılarını yetiştirmek için hazırlanan programın, üniversite öğrencilerini iş yaşamı ve temel bankacılık konuları hakkında bilgilendirmek için hayata geçirildiği dile getirilen açıklamada, geleceğin çalışanlarına bankacılık sektörünü tanıtmanın hedeflendiği Temel Bankacılık Sertifika Programı ile üniversiteli gençlerin ilk çalışma yıllarında daha bilinçli olmalarının amaçlandığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'nde, Yapı Kredi eğitmenleri tarafından verilen derslere ilk olarak Kocaeli Üniversitesi'nden 60 öğrencinin katıldığı belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerden büyük ilgi gören Temel Bankacılık Sertifika Programı'nın, farklı üniversiteler ve öğrenciler ile devam edeceği ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir