Yapı Kredi'den Finansal Android uygulaması

Uygulama ile İMKB verilerine, döviz kurları ve tüm finansal bilgiler ile müşteri hizmetlerine 7 gün 24 saat ulaşılabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, Türkiye'nin ilk Finansal Android uygulamasını hayata geçirdiğini duyurdu.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, Google'ın akıllı telefonlar için geliştirdiği Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarda çalışan Yapı Kredi Finansal Android uygulamasının tek bir tuşla İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) verilerine, döviz kurları ve tüm finansal bilgiler ile müşteri hizmetlerine 7 gün 24 saat ulaşım imkanı sağladığı kaydedildi.

"www.yapikredi.com.tr/android/android.aspx" adresinden ücretsiz olarak yüklenebilen Finansal Android uygulamasıyla mobil olarak bireysel kredi, repo, döviz esnek hesaplamaları yapılabildiği, faiz, kur ve fon fiyatlarının takip edilebildiği bildirildi.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, konuya ilişkin açıklamasında, "Yapı Kredi olarak müşterilerimiz neredeyse biz de orada olmaya çalışıyor, hizmetlerimizi onlara en hızlı ve kaliteli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye'nin ilk Finansal Android uygulaması da bu vizyonumuzun bir sonucu. Teknolojik gelişmeleri ve müşteri ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek her zaman yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz" dedi.

Dünyada çok büyük bir hızla yaygınlaşan Android telefonlar içinde Türkiye'de uygulama başlatan ilk banka olmaktan dolayı gururlu olduklarını ifade eden Doğan, dünyada her gün 160 bin kişinin Android işletim sistemini destekleyen akıllı telefonlardan satın aldığını, bu sayının Türkiye'de de büyük bir hızla arttığını belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir